Geluids Installatie

Pioneer brengt met de XDJ-Aero een revolutionair alles-in-een DJ systeem dat gebaseerd is op draadloze communicatie via Wifi. Laat je tulpkabels, verloopjes of hele kabelkist maar thuis, want als je de XDJ-Aero en je smartphone of tablet bij je hebt, ben je helemaal klaar. Met dit systeem kun je namelijk je muziek draadloos streamen vanaf deze mobiele apparaten of vanaf een computer, dankzij het eigen Wifi netwerk dat dit apparaat creëert!

 

Huurprijs: €125,00 borg; €200,00

Artis 12A actieve luidspreker

 

De Artis 12A is een bijzondere luidspreker in zijn soort. Als een van de weinigen heeft hij zo ongelofelijk veel toepassingsmogelijkheden. De Artis 12A heeft een interne versterker, evenals een MP3-speler, diverse aansluitmogelijkheden en een uitgebreide volumeregeling. Daarnaast worden er monitorvoetjes meegeleverd zodat hij in te zetten is als vloermonitor. Met de 12 inch woofer en 1 inch driver presteert hij goed in het hoog en mid, maar kan hij ook moeiteloos fullrange ingezet worden.

 

SUB 115A actieve subwoofer

 

Deze flinke subwoofer beschikt over een 15 inch woofer om diepe bassen te creëren. Hij beschikt over een eigen interne versterkermodule, met de bediening en aansluiting aan de achterzijde. De SUB 115A heeft een volumeregeling aan boord en zelfs een variabel instelbare crossover. Zo worden alle lage tonen uit het signaal gepikt voor de subwoofer en wordt de rest doorgestuurd naar de Artis 12A topkast. Hierdoor kan de complete speakerstack zeer efficiënt werken met optimale inzet van beschikbaar vermogen.

 

Huur prijs: €150,00 Borg €200,00

Devine Artis 12A 300 watt actieve luidspreker

De Artis 12A actieve luidspreker is multifunctioneel in te zetten. Dat is mede te danken aan zijn interne versterkermodule. Zo is hij namelijk alleen maar afhankelijk van een stopcontact en een signaalbron! De Artis 12A is voorzien van een 12 inch woofer en een 1.34 inch hoogdriver. Hiermee kan hij een vol geluid neerzetten. De ingebouwde versterkermodule kan 300 Watt RMS leveren, met incidentele pieken van 750 Watt. Hiermee kan hij tegen een 'oeps'-momentje zonder stuk te gaan.

 

Aanwezige functies op de Artis 12A

 

De Artis 12A is voorzien van veel opties, die op het achterpaneel te vinden zijn. Allereerst valt het LCD scherm op. Die behoort toe aan de ingebouwde USB MP3-speler, die eenvoudig te gebruiken is voor achtergrondmuziek en simpele feestjes. Hij heeft een aparte volumeregeling, zodat meerdere bronnen tegelijk te mixen zijn. Die andere bronnen zijn bijvoorbeeld een microfoon, dankzij de microfooningang met aparte volumeregeling. Maar ook een lijnbron kan aangesloten worden, zoals een DJ-mixer, een PA-mengtafel, een computer of desnoods een mp3-speler of smartphone.

 

Huur Prijs: €75,00 per set Borg €200,00

Skytec STWM712 2-kanaals VHF microfoonsysteem

Algemeen

 

De Skytec STWM712 is een complete draadloze microfoonset, bestaande uit twee draadloze handheld-microfoons en een ontvanger. De set werkt op de VHF-frequentieband en opereert op 200.175 en 201.400 MHz. De twee handheld-microfoons werken op verschillende frequenties, waardoor deze tegelijkertijd kunnen worden gebruikt met één ontvanger, zonder storingen. Daarbij toont de ontvanger middels LEDs de status van de microfoons en voorziet tevens in afzonderlijke volumeregeling..

 

Huurprijs: € 25,00 Borg €100,00

Behringer eurodesk MX3282a +

Behringer eurodesk MX3282A 32 Microphone/Line inputs, 24 mono and 4 stereo Ultra-low noise, discrete microphone preamps with +48 V phantom power and switchable low-cut filter 32 balanced Line inputs and 24 balanced XLR Microphone inputs with gold-plated contact surface 8 subgroup equipped with independent Pan and Solo functions, Main mix switches and individual insert connections 8 Master aux sends with Gain control and Solo function 4 multi-functional stereo Aux returns featuring individual Level and Pan...

 

Huurprijs: €100,00 borg; €200,00

PIONEER XDJ AERO